Frem til august sender vi varer 2 ganger per uke

Hvordan virker Tua Tre'nd?

For et ekte ansiktsløft som varer, trenger du å behandle mer enn bare overflaten av huden din. Du kan ikke bare føre strøm over hudoverflaten i ansiktet og forvente å skru tiden tilbake. For å få et varig ungt utseende, må du trene muskulaturen under huden.


Tua Tre’nd er et bedre valg, rett og slett! Hvis du ønsker å redusere og forebygge at ansiktet siger og du ønsker å glatte ut rynkene,redusere kjeve rynken, pløsen hud og poser under øynene, løfte og revitalisere sigende bryn, gi fylde til flate kinn og redusere folden som går fra nese til leppen (nese leppe folden) samt stramme opp et sigende kjeveparti så må du gå lengre ned i dybden.

Det er et faktum at tiden eldrer alt. Tenk på en bedre vin eller en vel-lagret ost...jo gamlere jo bedre, ikke sant? Uansett når det kommer til ansiktet ditt, så er å se gammel ut sansynligvis ikke på toppen av ønskelisten. For eksempel, du er i 50 åra, hvordan vil det føles og se ut som du er i 40 åra isteden? Hvis du er i 40 åra, vil du se mer ut som du er i 30 åra? Eller vil du enkelt og greit ha den mest strålende, ungdommelige huden i forhold til enhver kvinne du kjenner på din alder. Det er helt naturlig om du ønsker det. Den dårlige nyheten er at ansiktet ditt forteller omverden hvor gammel du er, fordi......Tyngdekraften jobber mot deg!

Tiden eldrer alt, inkludert ansikt og hals. Ansiktsformen endres etter du er passert 35 fordi ansiktsmusklene og huden faller nedover og innover. Så skyld på tyngdekraften, for det er bare sånn at alt faller ned, før eller siden.

Den gode nyheten er at det finnes måter å kontrolere hvor mye og hvor fort det sjer. Til og med reversere hva tyngdekraftens har gjort med ansiktet slik at du gjenerobre ditt ungdommelige utseende og glød.

Hvis du er som de fleste damer, så har du prøvd en mengde ting for å holde deg yngre. I tillegg til dyre kremer, serum og fillers, så har du kanskje tatt Botox™ eller andre røffe spa behandlinger. Jeg er på min side imot Botox™ mye pga. de skadelige bivirkningene. Jeg er ikke imot hudpleie produkter akkurat, de som treffer mine strenge krav er også en viktig del i min daglige rutine.

Uansett, så er sjansen at du ikke har oppnådd de langvarige resultater du ønsker. Dette er fordi kremmer og serum bare jobber på hudens overflate. Imens så vil tyngdekraften jobbe imot deg. Det er derfor Tua Tre’nd er unik, den vil trene ansiktet ditt og gjøre musklaturen sterkere slik den får styrke nok til å holde huden over glatt og fin.

Tua Tre’nd er kjendisfavoritten brukt av A kjendiser som Angelina Jolie, Kate moss, Brad Pitt, , Cameron Diaz , Jessica Biel, Tom Cruise Hillary Duff, Rachel Weisz og Nicole Scherzinger med flere. Disse personene har tilgang til de nyeste og beste behandlingene på markedet men de velger Tua Tre’nd i sin daglige rutine for holde huden ung og flott. Den er hendig da dens bærbare design er lett å ha med seg på fotoshoots og film innspillinger slik at man lett har tilgang til en oppfriskende hudbehandling.

Transformerer ansiktet fra et slapt og dradt utseende til et fastere, mer formfullt, løftet og naturlig deg.

Tua Tre’nd vil gi et fastere og mer definert kjeveparti, se dine naturlige konturer gradvis komme tilbake, slik som du var for flere år siden. Den gir fylde til ansiktsmusklaturen og gir ansiktet det nødvendige struktur og støtte for å holde et ungt utseende. Tua Tre’nd vil dessuten også stimulere kollagenproduksjonen og kollagenfibrene slik at din hud vil se mer robust, tykkere og silkeglatt ut.

Reduser til og med poser og mørke ringer under øynene fordi veskeansamlingen skånsomt vil løses opp pga. den økte sirkulasjonen behandlingen gir. Huden din blir renere og sunnere med en indre glød (bonus: Sminken til se mer glødende og innbydende ut) Du vil redusere tunge øyelokk slik at du ser mer frisk og våken ut i blikket.

For tiden har du 3 valg når det kommer til anti aging behandlinger: kirurgi, fillers/Botox™ eller ansikts trening.

Hvordan er Tua Tre’nd i forhold til Kirurgi og fillers?

Plastik kirurgi har risiko for å gi et dårlig resultat, det er heller ikke noe som er helt permanent og det må vedlikeholdes. Dyrt er det også og det kan fort bli for mye av det gode og du blir seende ut som du går i motvind. Vi har alle sett noen med mindre heldige resultater. Plastikk kirurgi er ikke svaret for et naturlig og ungdommelig utseende.

Så har vi fillers. Disse kan virke helt greit de første gangen, men de har en bakside. Det er en risiko for alergiske reaksjon og små kuler under huden. Også her kan det bli for mye av det gode og man kan ende opp med en uatraktiv trutmunn eller pute ansikt. Ikke noe å sikte til. I tillegg så har man Botox™ som bruker gift til å "lamme" musklaturen men det er egentlig feil måte å takle "problemet" på. Hvis man tenker seg ansiktet til et barn så er musklaturen stek, ansiktet er full av mimikk og huden over er også glatt.

Det er når musklaturen blir svakere og ikke klarer å gi tilstrekkelig støtte til huden som ligger over da kommer rynkene. Derfor er det er jo litt bakvent å lamme dem helt for å oppnå et kortvarig resultat av glatt hud. I tillegg så er det flere som får et uheldig resultat også av denne giften.

Heldigvis finnes det måter å gi fylde, stramme opp og gi ansiktet en mer løftet utseende slik at du får en ungdommelig, attraktivt symmetri.

Tua Tre'nd er designet for å målrettet "trene" de mindre brukte musklene i ansiktet

Hva betyr egentlig det? Vel, når du bruker Tua Tre'nd vil ansiktet ditt se slankere og mer definert ut, med en ung glød. Tenk over hva disse forandringene ville gjort hva du føler om ditt ansikt dag?

Hva betyr alt dette med muskel fibre? Tenk på det denne måten: Huden i ansiktet er koblet til et "gulv" av muskler. Når du runder 40 vil huden bli løsere og begynne å henge - dette blir mer synlig fordi du mister ansiktsfett og kollagen. Du mister dermed de kurvene i ansiktet som hjelper deg å se ung ut. Når du i tillegg mister elastisitet på grunn av redusert elastin produksjon, ender du med folder i huden. Dette blir enda mer tydelig når du treffer overgangsalderen.

Så hva kan du gjøre med det? Den gode nyheten er at Tua Tre'nd er spesielt designet for å målrettet trene disse dype gjemte musklene i ansiktet. Den strammer opp og "toner" dem tilbake i form. Tenk på det som en liten treningsøkt - kun for ansiktet. Når du trener kan du faktisk føle at musklene strammer seg. Og når man trener over tid blir musklene permanent strammere og mer kompakte. Nøyaktig den samme fyiskken gjelder for ansiktet!

Hva med rynker? Vil trening av ansiktet gjøre rynker og linjer verre?

Et enkelt svar: Nei - selv om noen vil ha deg til å tro det. Tenk på det denne måten: Hvis strammere muskler skulle forverre linjer og rynker ville enhver idrettsutøver slite med masse rynker, og vi vet jo at det ikke er tilfelle.

Hvis du trener magen for å stramme opp, tone og definere magemusklene vil du ikke få rynker på magen. Det motsatte skjer; Huden over magen er jevn og fin. Men hvis du ikke trener, vil du etter nok tid få rynker der. Det samme gjelder for ansiktet, du vil ikke få rynker dersom du trener musklene i ansiktet.

Ville bare gi min tilbakemelding om hvor fornøyd jeg er med Tua Trend. Jeg nærmer meg 60 år og har brukt den en god stund. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet. Den største endringene har vært løftet jeg har fått av "posene" under øyene. Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke begynte med Tua Trend i en tidligere alder. Jeg anbefaler dette produktet på det sterkeste.