Frem til august sender vi varer 2 ganger per uke

Om DermaSpa

DermaSpa sin nettbutikk ble startet høsten 2015 og selger gjør-det-selv SPA-produkter slik at man skal kunne få SPA-opplevelsen i sitt eget hjem når det passer, og ikke minst til en mye rimeligere penge enn å gå til hudpleier/behandler. Nettbutikken drives under firmaet IDEV AS (orgnr 997858549). Butikken drives av Stine Eide.

Hvem er DermaSpa.no

Vi er en familiebedrift som bryr oss om kundene og vi ønsker å tilby det beste av det beste. Alt i butikken er nøye utvalgt og må oppfylle en rekke kriterier for å komme inn i vår butikk. Produktene skal ikke inneholde skadelige stoffer som parabener og fyllstoffer eller mikroplast. Produktene skal ikke være testet på dyr eller inneholde ingredienser som skader dyr på noe måte. De skal ha en god kvalitet og være proppfulle av gode aktive ingredienser som gir gode resultater til kundene og sluttbruker. Du som kunde kan være trygg når du handler hos oss.

Så alt for mange produkter som finnes i dag i de tradisjonelle butikkene er masseprodusert i stor skala, og de aktive stoffene er utvannet så alt for mye at de ikke gir noe god effekt. Dette ville vi snu på, derfor har vi utelukkende produkter som er fullpakket av gode aktive ingredienser. For vi tar det personlig, vi ønsker å tilby det beste til deg som investerer i deg selv og din hud. Vi har et bredt utvalg av naturprodukter som utfyller de strengeste krav til den beviste forbruker og vi lanserer ofte spennende nyheter.

For å hjelpe og bidra til et bedre miljøet, vil vi, for hvert produkt solgt i butikken, plante et tre i et utviklingsland. Dette gjør vi gjennom vårt partnerskap med Trees for the future, du kan lese mer om prosjektet vårt her!

Treplantingen bidrar til å produsere friskt oksygen til en trengenede planet og vil også rense/absorbere karbondioksid fra miljøforurensning.

Ellers er Dermaspa er en leverandør og distributør med Norges største utvalg av dermaroller/dermarulle og utstyr til forhandlere, behandlere og hjemmemarkedet. Vi er distributør for merket White Lotus i Norge, som selges til hudpleiere og behandlere innen microneedling. White Lotus er verdensledende innen microneedling og er annerkjent for å ha det beste utstyret for denne behandlingen. Hos oss kan du få den veiledningen du trenger innen dermarulling fra noen som virkelig kan behandlingen. Dette vil forsikre deg gode resultater og en trygg hjemmebehandling.

Vi er også distributør for de anerkjente merkene Frownies, Mad Hippie, Tua og Silk Oil of Morocco. Hjemmemaskiner som i de siste åra blitt så kraftige at hudpleierne selv også kan bruke disse hjemmemaskinene i sine behandlinger, har vi også. For prisen av en ansiktsbehandling på salong, kan du kjøpe deg en maskin du kan bruke igjen og igjen hvor mange ganger du vil. I salongene i Norge tilbys ansiktsbehandlinger med ultralyd (ultrasonic), radiofrekvens (RF), galvanisk mikrostrøm, dermarolling og koppingmassasje. Nå trenger du ikke besøke salongen om du vil ha hudforbedring.

«Det er det du gjør daglig som vil gjøre den store forskjellen for din hud». Det er derfor vi ønsker å gi deg den kunskapen du trenger for å forbedre huden hjemme.

Mine favoritter, og noe jeg mener alle kvinner bør ha, er dermaroller og en ansiktskopp, to billige produkter som med garanti gir hudforbedring. Dermarolleren stimulerer kollagen og gjør hudoverflaten glattere, mens en ansiktskopp gir huden sirkulasjon. Begge redskapene gjør at produkter penetrerer lengre ned i huden. Håper du finner noe du liker på siden, og er det noe du lurer på så er det bare å ta kontakt!

Med vennlig hilsen,
Stine Eide

Kontaktinformasjon

DermaSpa (IDEV AS)
Norevegen 12 C
5542 Karmsund

Epost: post@dermaspa.no
Telefon: 48 95 37 71