Hvordan virker Tua Tre'nd?

For et ekte ansiktsløft som varer, trenger du å behandle mer enn bare overflaten av huden din. Du kan ikke bare føre strøm over ansiktet ditt og forvente å skru tiden tilbake. For å få et varig ungt utseende, må du trene muskulaturen under huden.

Tua Tre'nd er designet for å målrettet "trene" de mindre brukte musklene i ansiktet

Hva betyr egentlig det? Vel, når du bruker Tua Tre'nd vil ansiktet ditt se slankere og mer definert ut, med en ung glød. Tenk over hva de endringene ville gjort hva du føler om ditt ansikts utseende i dag?

Hva betyr alt dette om muskel fibre? Tenk på det denne måten: Huden i ansiktet er koblet til et "gulv" av muskler. Når du runder 40 vil huden bli løsere og begynne å henge - dette blir mer synlig fordi du mister ansiktsfett og kollagen. Du mister dermed de kurvene i ansiktet som hjelper deg å se ung ut. Når du i tillegg mister elastisitet på grunn av redusert elastin produksjon, ender du med folder i huden. Dette blir enda mer tydelig når du treffer overgangsalderen.

Så hva kan du gjøre? Den gode nyheten er at Tua Tre'nd er spesielt designet for å målrettet trene disse dype gjemte musklene i ansiktet. Den trammer opp og "toner" dem tilbake i form. Tenk på det som en liten treningsøkt - kun for ansiktet. Når du trener kan du faktisk føle at musklene strammer seg. Og når man trener over tid blir musklene permanent strammere og mer kompakte. Nøyaktig den samme fyiskken gjelder for ansiktet!

Hva med rynker? Vil trening av ansiktet gjøre rynker og linjer verre?

Et enkelt svar: Nei - selv om visse populære ansiktsløft-maskiner vil ha deg til å tro det. Tenk på det denne måten: Hvis strammere muskler skulle forverre linjer og rynker ville enhver idrettsutøver slite med masse rynker, og vi vet jo at det ikke er tilfelle.

Hvis du trener magen for å stramme opp, tone og definere magemusklene vil du ikke få rynker på magen. Det motsatte skjer; Huden over magen er jevn og fin. Men hvis du ikke trener, vil du etter nok tid få rynker der. Det samme gjelder for ansiktet, du vil ikke få rynker dersom du trener musklene i ansiktet.

Ville bare gi min tilbakemelding om hvor fornøyd jeg er med Tua Trend. Jeg nærmer meg 60 år og har brukt den en god stund. Jeg er utrolig fornøyd med resultatet. Den største endringene har vært løftet jeg har fått av "posene" under øyene. Det eneste jeg angrer på er at jeg ikke begynte med Tua Trend i en tidligere alder. Jeg anbefaler dette produktet på det sterkeste.