Frem til august sender vi varer 2 ganger per uke

Spørsmål og SvarHvordan føles Tua Tre'nd behandlingen?

Svar: Det er veldig behagelig – Du kjenner en avslappende vibrasjon og en skånsom sammentrekning. Svampene gir en myk komfortabel følelse, det er ingen risiko for ubehagelige støt.

Er Tua Tre'nd trygg?

Svar: Tua Tre'nd er helt trygg. Profesjonelle elektroniske muskelsimulatorer har blitt brukt på sykehus, i klinikker og salonger for over 40 år. Tua Tre'nd er klinisk testet av et respektert forsknings-team og utfyller alle strenge internasjonale sikkerhetskrav og kvalitetskontroller. Selv om den er ekstremt effektiv er faktisk strømmen ansett som lav.

Når kan man forvente å se resultater?

Svar: Dette kommer ann på den muskelformen du begynner med. Du kan begynne å se resultatene etter kun 2 uker! Individuelle resultater varierer. De vanlige resultatene kommer typisk i de tre første månedene.

Hvor ofte trenger du å bruke den for å få virkelig gode resultater?

Svar: For å få en kick start, bruk Tua Tre'nd trofast minst 5 behandlinger pr uke i de første 3 mnd. (Hvis du har kjevepartiet som problemområde så kan du fortsette dette 'kick start' programmet så lenge du trenger det), så begynner du å bruke den annenhver dag til du til slutt bruker den 2-3 ganger i uken for å vedlikeholde.

Hvor lang tid vil behandlingen ta?

Svar: Ca 15-20 minutter om dagen er nødvendig. Vi anbefaler at du bruker 30 minutter i starten. Tua Tre’nd har fire ansiktsprogram som jobber med de forskjellige ansikts sonene, inkluders halsen. Lengden på hvert program er 135 sekunder, 2 minutter og 15 sekunder. Dette er den perfekte tiden å plasere elektrodene på neste område, (micro current) intesiteten og lengde velges. Hvis du ønsker en lengre behandling så repiterer du bare programmet. Men 2 minutter pr program pr område er den optimale tiden for å få gode resultater. Du kan også bruke Tua Tre'nd mere enn en gang om dagen, men du må la det gå minst 4 timer imellom behandlingene.

Hvor lenge trenger jeg å bruke Tua Tre'nd minst 5 ganger i uken?

Det er selvfølgelig veldig individuelt og forskjellig fra person til person. Generelt for å få et skikkelig godt løft så er det essensielt at du bruker Tua Tre'nd trofast minimum 5 ganger i uken, de første 3 måndene. Du kan se resulatater før den tid men har du spesielle problemområder (feks et sigende kjeveparti) så kan det ta litt lengre tid enn 3 mnd før du får et `ansiktsløft` resultat. Når du er fornøyd med dine resultater, så kan du begynne å bruke den annenhver dag. Etter det så vil 2-3 behandlinger i uken vedlikeholde, løfte og stramme opp.

Hvor lenge varer den oppstrammende og løftende effekten til Tua Tre'nd vare?

Musklene i ansiktet og halsen vil holde seg sterke med kontinuerlig bruk. Og resten av huden vil ta nytte av behandlingen. Hver måned vil du oppdage mer og mer forbedringer. Resultatene er kumulative, akkurat som trening er for kroppen.

Hvordan vet jeg at jeg har funnet rett aplikasjons sted/punkt?

For det første så vil du kjenne når du er på rette punktet fordi det vil kjennes riktig ut og det føles veldig behagelig. For det andre så kan du bare herme etter bruksanvisningen eller videoen som kommer med så vil du lett finne fram til de rette punktene. Behandlingsflaten på elektrodene er store og fordi microcurrent frekvensene er optimalisert og sone-spesifik, så er mindre presisjon nødvendig når du behandler et område. Dette gjør at det er mye enklere å finne kontaktpunktene i ansiktet ditt. I tillegg så kan du også flytte kontakt svampene over området. Men vær ops på at svampene lettere kan gå i stykker når du drar dem over huden.

Kan jeg gjøre Tua Tre'nd behandlingen feil?

Svar: Det er faktisk veldig vanskelig for deg å gjøre Tua Tre'nd behandlingen feil. Du vil lett gjøre den riktig fordi den er så enkl å følge. Det følger med bruksanvisning og video med demonstrasjon. Det er ingen klebe pads, ledninger eller konduktiv gel som du lett kan rote ting til. Du har fulstendig frihet og kontroll med Tua Tre'nd .

Tua Tre'nd er klinisk bevist til å løfte og stramme ansiktet.

Når du ble fortalt at “ansiktsgymnastikk gir rynker” så ble du egentlig fortalt om manuell ansikts gymnastikk noe som ofte blir utført helt feil siden det er vanskelig å utføre. Tua Tre'nd vil elektronisk gjøre ansikts øvelsene for deg både sikker, korrekt og lett. Det er også de som promoterer anti-aging behandlinger som inkuderer en viss type gift som naturligvis vil være kritisk til elektro- muskel stimulering (EMS) av ansiktet siden de vet at det faktisk fungerer og da blir EMS en seriøs konkurrent.

Vil jeg få bedre resultater ved å skru opp intensiteten?

Svar: Vi anbefaler at du skrur opp intensiteten til du oppnår en synlig komfortabel sammentrekning - etter dette, er økt intensitet overflødig og ikke nødvendig for å se gode resultater.

Kan jeg bruker Tua Tre'nd mens jeg ligger?

Svar: Best resultat får du mens du sitter komfortabelt i en oppreist stilling men du kan bruke den mens du lener deg tilbake i en lenestol hvis du måtte ønske det.

Er Tua Tre'nd kompatibel med andre ansiktsprodukter?

Svar: Ja, etter du har brukt Tua Tre'nd så kan du påføre dine favorittprodukter. Bare husk å bruk en oljefri ansiktsrens før du bruker Tua Tre'nd. Dette er fordi olje kan blokkere strømsignalene og gjøre behandlingen mindre effektiv.

Noen ganger føler jeg en prikkende følelse i tennene mine?
Svar: Tua Tre'nd signalene kan ha fått kontakt med en fylling av metall i tennene. Ta svampene litt til side for området. Klienter som har metallfyllinger gir tilbakemeldinger om at prikkingen slutter når ansiktsmuskulaturen blir sterkere.

Når skal man ikke bruke Tua Tre'nd?

Svar: Tua Tre'nd skal ikke bli brukt av personer med multiple sclerose (MS), epilepsi, nervevev-lidelser, en akutt medisinsk tilstand eller hvis du har pace maker. Rådfør deg med din lege om du har følgende: Hudsykdommer, kutt, nylige arrdannelser, synlige behandlede blodårer, og tap av normal følelse i huden eller hovne kjertler i det området som skal behandles.

HUSK: Hvis du er i tvil om du kan bruke maskinen, så rådfør deg med din lege.